D.C de Witte Tegelen

 

 D.C. de Witte heeft als thuisbasis het gelijknamige café in Tegelen. In een gezellige en sfeervolle ambiance worden onder het genot van 'een enkel drankje' de thuiswedstrijden afgewerkt, waar de teams kunnen kiezen uit 2 wedstrijdbanen. De uitbaters Ed en Liesbeth zorgen voor een gezellig muziekje, maar gooien tegelijkertijd hun pijltjes met evenveel enthousiasme als dat ze de gasten voorzien van hun drankjes.

De dart vereniging bestaat het seizoen 2013-2014 uit 18 spelers die zijn verdeeld over 3 teams. Het 1e team speelt in de 3e divisie , het 2e in de 3e divisie  en het 3e komt uit in de 4e divisie. Deze divisies zijn onderdeel van de Venlose Darts Organisatie. De VDO is opgericht op 10 september 1982 en vooral in de laatste jaren uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan 1600 leden zijn aangesloten. De VDO is onderdeel van de NDB (Nederlandse Darts Bond), waarin het onderdeel uitmaakt van de regio Zuid-Oost. Tevens wordt er gespeeld in verschillende landelijke competities.

Vind je het leuk om te darten en wil je graag in competitie verband meedoen kom dan eens vrijblijvend kijken op een van onze competitie avonden en proef de gezellige sfeer die er in dit circuit heerst. Gezellig maar competitief, een leuke avond met mensen die dezelfde hobby hebben, zo ziet de gemiddelde dinsdag avond eruit. Mocht je mee willen doen in competitie verband vraag dan naar een inschrijf formulier achter de bar.

Mocht je geen zin of tijd hebben om deel te nemen aan de competite maar wil je onze club wel steunen ? dat kan ook dan kun je steunend lid worden ! Vraag aan de bar voor meer informatie !