Sponsoren D.C de Witte

Als dartclub zijn wij totaal afhankelijk van giften van onze sponsoren of bijdragen van onze eigen leden .

Omdat onze dartclub ook in de regionale competitie van de VDO uitkomt moeten onze wedstrijd banen wekelijks aan een paar eisen voldoen .

Zo zorgt de dartclub onder andere wekelijks voor de optimale dartbaan denk hier bij aan :

  • Dartbaan in uitstekende conditie
  • Uitstekende verlichting
  • Dartbord

U snapt natuurlijk dat al deze materialen bekostigd moeten worden. Hiervoor gebruiken wij de giften die wij van onze sponsoren hebben mogen ontvangen.

Tevens organiseren we een aantal keren per jaar een evenement dat toegankelijk is voor iedereen hierbij gebruiken wij onze 10 opzet banen . Aangezien ook deze banen onderhouden moeten worden en nieuw materiaal aangeschaft moet worden is elke sponsor zeer gewaardeerd.

 

 

 

 

Op dit moment kunnen wij al de volgende sponsoren in willekeurige volgorde bedanken en van harte welkom heten :

 

Maasveld Autogarage

Bekijk hun website hier

 


 

Bouwbedrijf Geurts

Bouwbedrijf Geurts is een zelfstandige onderneming die gespecialiseerd is in renovatie, onderhoud, inbraakpreventie, verbouw- en aanbouw-werkzaamheden.

Het bedrijf is opgericht in 1977 en omvat een vakbekwaam team dat onder meer bestaat uit tegelzetters, slopers, stukadoors, metselaars en timmerlieden. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een solide organisatie met veel capaciteiten.

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit hoog in het vaandel. De werkzaamheden worden op een correcte manier en in goed onderling overleg met de opdrachtgever of directievoerende uitgevoerd. Bij het uitvoeren van overige werkzaamheden werken wij nauw samen met gespecialiseerde onderaannemers.

Bij calamiteiten zijn we onze vaste relaties gaarne optimaal behulpzaam doormiddel van een 24-uur service. Mede hierdoor kunnen wij enkele vaste relaties tot onze opdrachtgevers rekenen waaronder woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, kloosters, woonzorgcomplexen en particulieren.


 

Sigarenmagazijn "de Heide"


 

Huub Leenen Drankenhandel


 

Café Feestzaal de Witte

Café Feestzaal de Witte is de ideale locatie voor al uw feesten, partijen bruiloften, vergaderingen, bedrijfsfeesten etc.

goede muziek, tof publiek en een zeer gezellige bar, een grote zaal met discotheek en ook nog eens een terras. Op het knusse terras zijn ongeveer 30 zitplaatsen, voorzien van parasols om de gasten van de broodnodige schaduwplekken te voorzien tijdens de warme zomerdagen. Ook is er aan de avonduren gedacht waarin het kan afkoelen in de vorm van een zonnescherm waar de overdag opgedane warmte lekker lang onder blijft hangen zodat het daar goed toeven blijft.


 

Hypotheekbedenkers

Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing, waarbij het persoonlijk advies voorop staat.Wij garanderen u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden.

Op een heldere, inzichtelijke wijze kunnen wij u duidelijkheid verschaffen omtrent uw financiële toekomst.

Wij beseffen terdege dat geen mens hetzelfde is. Een ieder heeft zijn of haar specifieke wensen, daarom zoekt ons team als geen ander naar verzekeringsoplossingen die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie.